ONZE HERO-COLLECTIE!

Club Brugge. Blauw-Zwart. 18x kampioen van België, 11 keer beker van België. Van het Rattenplein tot aan Jan Breydel, geschiedenis wordt geschreven en Moments worden beleefd. Voetballers groeien uit tot kampioenen. Kampioenen groeien uit tot clublegendes. Om deze legendes nooit meer te vergeten brengt Club in haar eerste NFT-collectie een ode aan drie spelers die een plek in onze hall of fame verdienen.

EEN ODE AAN ONZE HEROES!

De eerste drie unieke portretten die deel uit gaan maken van de digitale hall-of-fame van Club Brugge zijn die van Ruud Vormer, Brandon Mechele en Hans Vanaken. Met vijf kampioenschappen voor Club verdienen zij een plek in de collectie. Met onze hero-collectie brengen we een ode aan Blauw-Zwarte helden van vroeger en nu. De beste artiesten van ons land maken de mooiste handgemaakte kunstwerken.

Kom jij in het bezit van één van de 1891 NFT's van de eerste 3 spelers uit de hero-collectie? Dan ontvang je niet alleen een gratis poster, je maakt ook het gehele seizoen kans op een exclusieve tunnel experience, je beslist zelf mee over welke spelers aan de hall-of-fame worden toegevoegd en veel meer. Benieuwd naar alle voordelen?

Caroussel - Ruud Def
Caroussel - Brandon
Caroussel - Hans

Wat zijn de extra voordelen van mijn NFT's?

GRATIS POSTER ARTWORK*

Ieder hero-collectible is uniek, genummerd en komt met een real-life artposter. Ben jij één van de gelukkige bezitters? Dan ontvang er een gratis poster artwork bij!

UNIEKE EXPERIENCES*

Sta jij straks oog-in-oog met de spelers tijdens de exclusieve tunnel experience? Of all-in genieten vanuit de Sportsbar? Niets is uitgesloten met Club Moments!

JOUW STEMT TELT*

Bij Club Moments draait alles om de community. Jouw stem is cruciaal. Van zodra jij in het bezit bent van een hero-collectible, beslis je mee en ontvang je vele andere voordelen.....

JOIN THE CLUB MOMENTS COMMUNITY

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij sturen je per e-mail de laatste nieuwtjes, promoties en informatie toe!

MEET THE ARTIST

Als voetbal kunst wordt. Dominique Lobbestael, uitvinder van Footballheroes en ontwerper van onze bekende fitness wall in het Belfius Basecamp, zorgt ervoor dat de eerste Club Moments-collectibles tot leven komen!

Naast talrijke voetballers in eigen land, creëerde Dominique ook al portretten voor internationale topvoetballers zoals Harry Kane, Francesco Totti en Lionel Messi. Mede dankzij zijn unieke werkstijl, waarbij hij erin slaagt de kleinste details naar voor te brengen, is Footballheroes uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in België én buitenland.

Van handgemaakte digitale kunstwerken tot portretten in potlood en aquarel, Dominique weet kunst tot leven te brengen!

Caroussel - Dominique 4
Caroussel - Dominique1
Caroussel - Dominique2

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

We zullen de eerste Club Moments-collectie deze zomer lanceren.

Van Vormer, Mechele en Vanaken zullen er maximaal 1891 NFT's beschikbaar komen. Voor nieuwe Heroes in de collectie zal de stem van de community de doorslag geven!

Je eigen Club Moment NFT bemachtigen wordt heel makkelijk! Onze NFT’s zullen soms gratis zijn voor bepaalde groepen binnen onze community. Ook zijn ze gewoon te koop via een kredietkaart of debetkaart. Fans moeten met andere woorden geen cryptomunten bezitten om een NFT aan te kopen. Wel moet je beschikken over een Mijn Club Brugge-account.

Je kunt niet meer dan 1 gratis NFT per speler claimen. Wel kun je zoveel NFT's kopen als je wilt zolang deze beschikbaar zijn.