MEET THE ARTIST

Sinds 1891 schrijft Club geschiedenis. Een rijke historie die het verdient om vereeuwigd te worden als kunst. Club Brugge slaat de handen in elkaar met artiest Dominique Lobbestael voor een unieke collectie in de vorm van NFT's. Vanaf deze zomer kun jij als allereerste een NFT claimen op Club Moments. Onze trouwe fans willen we de kans geven om snel en makkelijk vertrouwd te geraken met Club Moments, en dus belonen we jullie met gratis digitale kunstwerken.

BEHIND THE ARTWORK

Dominique Lobbestael, oprichter van Footballheroes en ontwerper van onze bekende fitness wall in het Belfius Basecamp, brengt de eerste Club Moments-collectibles tot leven!

Naast talrijke voetballers in eigen land, creëerde Dominique portretten voor internationale topvoetballers als Harry Kane, Francesco Totti en Lionel Messi. Dankzij zijn unieke werkstijl, waarmee hij erin slaagt de kleinste details naar voren te brengen, is Footballheroes uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in België en ver daarbuiten.

Caroussel - Dominique 4
Caroussel - Dominique1
Caroussel - Dominique2

WHEN FOOTBALL BECOMES ART

De lancering van de eerste Club Moments-collectie komt steeds dichterbij. Hoe de collectie eruit zal zien, dat laten we je snel weten. Maar de voorbeelden die je hier ziet geven je alvast een beeld van welke richting het opgaat. Wat we wel al kunnen verklappen is dat iedere NFT geleverd wordt met een real-life artwork!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je hieronder in op de newsletter om als eerste op de hoogte gebracht te worden.

Caroussel - Totti
Caroussel - Ph & Simons
Caroussel - Kane
Caroussel - Van der Elst
Caroussel - Rossi

JOIN THE CLUB MOMENTS COMMUNITY

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij sturen je per e-mail de laatste nieuwtjes, promoties en informatie toe!