ONZE HERO-COLLECTIE!

Ruud Vormer, Brandon Mechele en Hans Vanaken. Dat zijn samen 15 titels, 3 Gouden Schoenen en 7 bekerfinales voor Blauw en Zwart. Brugse helden, die zich met hun vijf titels in het rijtje Lambert-Leekens-Bastijns-Jensen-Van der Elst-Verlinden plaatsten. Om deze legendes nooit meer te vergeten brengt Club in haar eerste NFT-collectie een ode aan drie spelers die een plek in onze hall of fame verdienen en heeft daarvoor één van de beste artiesten van 't land ingeschakeld!

3 limited-edition artworks

Dominique Lobbestael (alias Footballheroes) werkte dag en nacht aan 3 unieke portretten van Vormer, Vanaken en Mechele. Schets na schets werd gemaakt, tekeningen werden gefinetuned, en de meest precieze details zijn dan ook haarscherp weergegeven. Een strenge jury zorgde ervoor dat enkel het allerbeste eindconcept tot bij de supporters belandt.

En bij Club Moments gaat het om kwaliteit. Daarom hebben we gekozen voor een drukwerk op linnen. Dit gave papiersoort met een heel subtiel reliëf en een uiterst subtiele structuur geeft een luxe uitstraling aan ieder artwork. Zo komen de portretten echt tot leven en verdienen ze een plekje aan de muur van jouw huis, mancave, eetkamer of kantoor!

Caroussel - Ruud Def
Caroussel - Brandon
Caroussel - Hans

Wat zijn de extra voordelen van mijn NFT's?

GRATIS POSTER ARTWORK*

Ieder hero-collectible is uniek, genummerd en komt met een real-life artposter. Ben jij één van de gelukkige bezitters? Dan ontvang je tijdens de Supercup van 17 juli jouw gratis exemplaar!

UNIEKE STADIONBELEVINGEN*

Sta jij straks oog-in-oog met de spelers tijdens de exclusieve tunnel experience? Of all-in genieten vanuit de Sportsbar Niets is uitgesloten met Club Moments!

BESLIS OVER TOEKOMSTIGE COLLECTIES*

Bij Club Moments draait alles om de community. Jouw stem is cruciaal. Van zodra jij in het bezit bent van een hero-collectible, beslis je mee en ontvang je vele andere voordelen.....

2022.07.06 NFT cards Vormer
2022.07.06 NFT cards Mechele
2022.07.06 NFT cards Vanaken

Wanneer komt de collectie beschikbaar?

Onze eerste Blauw-Zwarte helden komen vanaf 12 juli 2022 beschikbaar en zijn voor sommige supporters helemaal gratis! Ben je abonnee, ClubID-houder of heb je een Club Brugge-account? Dan maak jij kans op een gratis artwork! Wat zeker is is dat er maar 1891 unieke heroes zijn en dat iedere hero komt met een fysiek artwork gemaakt door Footballheroes. Lees alle info in de FAQ.

Ruud Vormer | Hero-Collection

Buy now

Brandon Mechele | Hero-Collection

Buy now

Hans Vanaken | Hero-Collection

Buy now

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

We zullen de eerste Club Moments-collectie lanceren rond de Season Kick-Off.

Van Vormer, Mechele en Vanaken zullen er maximaal 1891 NFT's beschikbaar komen. Voor nieuwe Heroes in de collectie zal de stem van de community de doorslag geven!

Kom jij in het bezit van één van de 1891 NFT's van de eerste 3 spelers uit de hero-collectie? Dan kun je tijdens de supercup jouw artwork ophalen tussen 15.00u - 17.00u aan de Club Moments-booth voor de Clubshop. Bezitters van de NFT ontvangen een dag voor de Supercup alle informatie per e-mail.

Sommige NFT’s zullen gratis zijn voor bepaalde groepen binnen onze community. Anderen zullen betalend zijn. Lees verder om te zien of jij recht hebt op een gratis NFT

  • Ruud:
  • Brandon:
  • Hans:

Simpel. Zodra de verkoop start surf je naar onze marktplaats. Je logt in met je Club-Account die is gekoppeld aan je abonnement of ClubID en je komt direct op het juiste scherm terecht.*

Let op: er zijn 1891 NFT's per speler beschikbaar. Club is niet verantwoordelijk voor enige technische ..... Op = op en blablalbal... Checken met legal...

Je eigen Club Moment NFT aanschaffen wordt heel makkelijk! Onze NFT’s zullen soms gratis zijn voor bepaalde groepen binnen onze community. Ook zijn ze gewoon te koop via een kredietkaart of debetkaart. Fans moeten met andere woorden geen cryptomunten bezitten om een NFT aan te kopen. Wel moet je beschikken over een Mijn Club Brugge-account.

Je kunt niet meer dan 1 gratis NFT per speler claimen. Wel kun je zoveel NFT's kopen als je wilt zolang deze beschikbaar zijn.

Op dit moment is dit nog niet mogelijk. De NFT zal in jouw account blijven en is niet verkoop- of transfereerbaar. In later stadium zal de resale binnen- en buiten de Club Moments-marktplaats beschikbaar komen.

Ben je verhinderd tijdens de Supercup dan kun je je artwork door een vriend, familielid of mede-supporter laten ophalen. Alle informatie over het afhalen van jouw fysieke artwork volgt per e-mail en kun je nalezen in de algemene voorwaarden bij jouw aankoop!